BRUKER DU MYE TID PÅ FAKTURERING?

Vi tar hånd om dine fakturaer. Er du lei av å bruke dyrebar fritid på fakturering? Vi tar mer enn gjerne ansvaret både for å sende – og følge opp – fakturaene dine.


Utsendelse av fakturaer er utvilsomt en av de viktigste oppgavene i bedriften din. Med korrekte fakturaer til rett tid, får du og din bedrift bedre grunnlag for god likviditet.
Våre fakturaprogram sørger også for at ubetalte fakturaer følges opp. Vi sender purringer – og eventuelt inkassovarsler – hvis det blir nødvendig. Hvis du ønsker å utføre faktureringen selv, men er usikker på hvilke program som egner seg best, gir vi deg også råd om dette.
 
Vi har et bredt utvalg av fakturaprogram som alle møter dagens krav til elektroniske formater. De er også integrert med våre økonomisystemer. Det er kostnadsbesparende for deg og din bedrift.

KORT OM HVORDAN VI SENDER FAKTURAER

  • Vi mottar fakturagrunnlag fra deg og din bedrift og sender fakturaer i henhold til det.
  • Vi følger opp og ser hvilke fakturaer som er betalt og hvilke som ikke betaler.
  • Vi sender purringer og inkassovarsler hvis det er nødvendig.

KORT OM HETOR REGNSKAPSSERVICE AS

Hetor Regnskapsservice AS ble etablert i Hønefoss av Torfinn Gravdahl i 1987. Helt siden starten har visjonen vært å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes.


Vi mener at du – som bedriftseier – har stor sjans for å gjøre nettopp det når du har full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg mer enn gjerne med det. Hetor Regnskapsservice AS er regnskapsbyrået som tar oss tid når du ringer og trenger råd og veiledning. Vi sørger for at alle dine tall føres korrekt og at opplysninger sendes dit de skal når de skal.

 

Vi er stolte av kundeporteføljen og tilbakemeldingene våre kunder gir oss. Med oss på laget, kan du bli kvitt bekymringer om budsjett, regnskap, lønn, årsregnskap, ligningsdokumenter og fakturering. Det tar vi oss av, hvis du vil.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål rundt ditt regnskap?

Kontakt oss