VI HJELPER DEG MED BUDSJETT

Vil du ha et budsjett du kan bruke som et solid og nyttig styringsverktøy? Vi tar utgangspunkt i dine tall og hjelper deg med jobben. Med et budsjett i ryggen, er det enklere å drifte virksomheten din. Du vil ha mål å styre etter og kan planlegge investeringer og bemanningsendringer.
Med et budsjett vil du også kunne se hvor store lønnskostnader du kan klare i forhold til omsetningen du har. Uten et budsjett er risikoen stor for at du styrer uten mål og mening. Det kan føre til dårlig lønnsomhet både på kort og lang sikt.
 
Et budsjett hjelper deg også å legge planer for fremtiden. Det er lettere å oppdage hvilke eventuelle endringer du bør gjøre på et tidlig tidspunkt. Endringer som kan være avgjørende for om du lykkes.
 
Hvis du planlegger investeringer, vil du – gjennom et investeringsbudsjett – få full oversikt over hvordan det påvirker økonomien til bedriften din.

KORT OM HVORFOR DU BØR HA BUDSJETT

  • Gir deg mål å styre etter.
  • Du får oversikt over utgifter – og ser hva du trenger av inntekter for å møte utgiftene.
  • Du ser hvilke produkter eller tjenester det lønner seg å satse på.
    Du får oversikt over hvor mye du må omsette for i forhold til dine utgifter.
  • Du ser om du har råd til å ansette flere.
  • Du ser om det lønner seg å investere​.

KORT OM HETOR REGNSKAPSSERVICE AS

Hetor Regnskapsservice AS ble etablert i Hønefoss av Torfinn Gravdahl i 1987. Helt siden starten har visjonen vært å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes.


Vi mener at du – som bedriftseier – har stor sjans for å gjøre nettopp det når du har full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg mer enn gjerne med det. Hetor Regnskapsservice AS er regnskapsbyrået som tar oss tid når du ringer og trenger råd og veiledning. Vi sørger for at alle dine tall føres korrekt og at opplysninger sendes dit de skal når de skal.

 

Vi er stolte av kundeporteføljen og tilbakemeldingene våre kunder gir oss. Med oss på laget, kan du bli kvitt bekymringer om budsjett, regnskap, lønn, årsregnskap, ligningsdokumenter og fakturering. Det tar vi oss av, hvis du vil.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål rundt ditt regnskap?

Kontakt oss