SPAR TID OG PENGER MED HETOR SOM PARTNER

Ønsker du å starte for deg selv, og er usikker på økonomi- og regnskapsspørsmål? Vi hjelper nye bedrifter i gang. Mange gründere velger – i en startfase – å føre egne regnskap, kjøre lønninger og gjøre alt selv. Vi har stor forståelse for at du – som nyetablert – ønsker å holde kostnadene nede. Det bidrar vi gjerne til.


Vi har systemer som gjør jobben din enklere, raskere og tryggere. Det igjen frigjør tid og ressurser for deg, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Så mens du bygger forretningen din, sørger vi for at økonomien din ikke løper løpsk.
 
Du tror kanskje at det er kostbart å ha ekstern regnskapsfører og økonomiske rådgivere? Vi er trygge på at du vil spare både tid og penger på å knytte til deg Hetor Regnskapsservice AS som samarbeidspartner.

DETTE TILBYR VI NYETABLERT

  • Uforpliktende møte om hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvor mye du kan regne med at det koster deg.

 

  • Etablering og stiftelse av selskap – vi tar oss av alt papirarbeid og kontakt med offentlige instanser og sørger for at selskapet ditt starter etter alltid gjeldende forskrifter.

 

  • Effektive og gode regnskapssystemer.

 

  • Smidige, oppdaterte og erfarne regnskapsmedarbeidere som svarer når du har behov.

KORT OM HETOR REGNSKAPSSERVICE AS

Hetor Regnskapsservice AS ble etablert i Hønefoss av Torfinn Gravdahl i 1987. Helt siden starten har visjonen vært å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes.


Vi mener at du – som bedriftseier – har stor sjans for å gjøre nettopp det når du har full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg mer enn gjerne med det. Hetor Regnskapsservice AS er regnskapsbyrået som tar oss tid når du ringer og trenger råd og veiledning. Vi sørger for at alle dine tall føres korrekt og at opplysninger sendes dit de skal når de skal.

 

Vi er stolte av kundeporteføljen og tilbakemeldingene våre kunder gir oss. Med oss på laget, kan du bli kvitt bekymringer om budsjett, regnskap, lønn, årsregnskap, ligningsdokumenter og fakturering. Det tar vi oss av, hvis du vil.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål rundt ditt regnskap?

Kontakt oss