SYNES DU DET ER UTFORDRENDE Å PURRE DINE KUNDER VED MANGLENDE BETALING?

Du sparer tid og hodebry når vi gjør fakturaoppfølgingen for deg. Vi erfarer at purring er en oppgave mange nedprioriterer eller utsetter – derfor ønsker vi å hjelpe deg!

Visste du at de fleste som ikke betaler i tide rett og slett har glemt fakturaen din? De fleste betaler når de får en påminnelse, som en purring er. Et salg er ikke et salg før pengene er på kontoen. Vi hjelper deg med gode rutiner og gode råd rundt purring – kortere kredittid gir bede likviditet!

Med en integrasjon med vår samarbeidspartner, Visma Financial Solutions, holder vi kontroll og oversikt i regnskapssystemet. På den måten er det enkelt og raskt å sende purring.
Les mer om Visma Financial Solutions her.

FORDELER FOR DEG

  • Kundene dine betaler raskere
  • Du får bedre likviditet
  • Frigjør tid for deg
  • Du reduserer tap

KORT OM HETOR REGNSKAPSSERVICE AS

Hetor Regnskapsservice AS ble etablert i Hønefoss av Torfinn Gravdahl i 1987. Helt siden starten har visjonen vært å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes.


Vi mener at du – som bedriftseier – har stor sjans for å gjøre nettopp det når du har full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg mer enn gjerne med det. Hetor Regnskapsservice AS er regnskapsbyrået som tar oss tid når du ringer og trenger råd og veiledning. Vi sørger for at alle dine tall føres korrekt og at opplysninger sendes dit de skal når de skal.

 

Vi er stolte av kundeporteføljen og tilbakemeldingene våre kunder gir oss. Med oss på laget, kan du bli kvitt bekymringer om budsjett, regnskap, lønn, årsregnskap, ligningsdokumenter og fakturering. Det tar vi oss av, hvis du vil.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål rundt ditt regnskap?

Kontakt oss