STOLER BLINDT PÅ HETOR REGNSKAPSSERVICE

I 2015 hadde entreprenørselskapet til Knut Olav Sundland vokst seg mer enn stort nok til å bli et AS. Samtidig byttet de til Hetor Regnskapsservice.

I 2015 hadde entreprenørselskapet til Knut Olav Sundland vokst seg mer enn stort nok til å bli et AS. Samtidig byttet de til Hetor Regnskapsservice.

– Du kan vel si at vi for lengst hadde blitt for store til å være et enkeltpersons foretak og i 2015 innså vi at det var på tide å ta steget ut og bli et AS. Kort tid etter byttet vi også regnskapsbyrå til Hetor Regnskapsservice. Det er vi særdeles godt fornøyde med, sier Øydis Sundland.


Har to selskap


Bak datamaskinen på kontoret i lokalene til KO Gym – treningssenteret som enkeltpersons foretaket til Knut Olav Sundland eier – sitter hun og Eline Christensen Strand.

Eline tar seg av driften til treningssenteret, mens Øydis styrer aksjeselskapet. Knut Olav er daglig leder, selv etter at han for noen år siden ble lam etter en ulykke.

Leier ut anleggstraktorer


Aksjeselskapet har spesialisert seg på anleggstraktorer og bistår blant annet Hæhre ute på anleggene.

– Våre traktorer kan ikke sammenlignes med traktorene til et gårdsbruk. Anleggs-traktorene brukes til å feie, strø, brøyte, salte og bistå med støydemping ute på anlegg, sier Øydis Sundland.

Hetor er som en ekstra medarbeider


Sammen med ektemannen, har hun ansvaret for økonomi og daglig drift. Og det er hun som har jevnlig kontakt med daglig leder Amund Gravdahl hos Hetor Regnskapsservice.

– Vi valgte Hetor Regnskapsservice fordi vår revisor anbefalte dem. Jeg hadde også hørt mye positivt om dem blant annet fra butikkeiere i Hønefoss. Jeg har aldri angret på å bytte. Det er som å ha ekstra medarbeidere i selskapet, sier Øydis.


Hun er spesielt imponert over at tilgjengeligheten, kunnskapsnivået og punktligheten til de ansatte.

– Jeg stoler fullt og helt på Amund (Gravdahl). Når han sier noe, vet jeg at det er korrekt. Og hvis han er usikker, sjekker han før han gir svar. Vi driver stort, med store beløp som skifter hender, og jeg er avhengig av å være ajour samt å ha kontroll. Med Hetor som partner, er jeg aldri på etterskudd eller tviler på om økonomien er på stell, sier Øydis.

Benytter regnskapstjenester pluss rådgivning


Hetor Regnskapsservice utfører alle regnskapsoppgavene til Knut Olav Sundland AS og enkeltpersons foretaket. Hetor kjører lønn, puncher og rapporterer, utfører regnskapstjenester, års-oppgaver og jobber sammen med revisor når det er nødvendig.

– I tillegg bruker vi dem som rådgivere for eksempel i forhold til om vi skal lease traktorer eller ikke, samt andre saker av økonomisk art. Kommunikasjonsformen til de ansatte passer oss perfekt. Selv når det koker hos dem, tar de seg tid til å serve og svare oss slik at vi blir tilfreds. De stiller alltid opp og gir uttrykk for at ingen spørsmål er dumme.


Øydis er takknemlig
Øydis er spesielt takknemlig for at daglig leder Amund har god datateknisk kunnskap, og forstår hva som for eksempel ligger bak ulike systemer.

– Vi bruker Uni24 – og takket være oppsettet til Amund fungerer alt perfekt. Avtalegiro, kid – ja, alt er på stell. I tillegg er det selvsagt en stor fordel at de har kontor i Hønefoss, bare en gåtur fra der vi holder til, sier Øydis.

 

0
Feed

Skriv en kommentar