HANS OLE BRAATHEN VELGER HETOR REGNSKAPSSERVICE

Hans Ole Braathen lener seg tilbake i kontorstolen i det lille – litt overfylte – kontoret hos Circle K på Jevnaker.

HANS OLE BRAATHEN VELGER HETOR REGNSKAPSSERVICE


-Det er tull å forandre noe som fungerer optimalt. Da jeg ble eier i Circle K på Jevnaker, var det aldri tema å skifte regnskapsfører.

Eier Hans Ole Braathen hos Circle K på Jevnaker har brukt Hetor Regnskapsservice siden oppstarten.

Hans Ole Braathen lener seg tilbake i kontorstolen i det lille – litt overfylte – kontoret hos Circle K på Jevnaker. Han klør seg lett på haken, rufser opp håret og ser tilbake til 2003.

2003 – året da Arne Evjen ringte


Året da Arne Evjen ringte og spurte om han ville kjøpe den gang Statoils bensinstasjon på Eggemoen.

– Jeg jobbet for Arne da jeg gikk på skole i 1989 og 1990. Allerede da gjorde vi en avtale om at jeg skulle kjøpe når Arne var klar. 13 år senere – etter at jeg hadde tatt min utdanning og fått solid arbeidserfaring – ble det en virkelighet, sier Braathen.

Nølte før han sa ja
Han innrømmer at han nølte litt, før han slo til. Jobben i reklamebransjen var interessant og han måtte låne mye penger.

Rådene fra Hetor Regnskapsservice – og sin egen magefølelse – overbeviste ham. Han har ikke angret en eneste dag.

– Og jeg var aldri i tvil om at jeg ville fortsette med Hetor Regnskapsservice etter at jeg kjøpte. De kjente oss fra før, de leverer ekstremt bra og de er usedvanlig dyktige på oppfølging. De har stålkontroll, samtidig som de har et menneskelig forhold til regnskap. Jeg verken lurer eller tviler på noe, med dem i ryggen, sier Braathen.


Samarbeidet tok slutt


Samarbeidet fikk riktignok en brå – og kort – slutt da Statoil sentralt bestemte at alle bensinstasjoner skulle bruke VISMA.

– Det var et såkalt ikke vellykket prosjekt, og vi var raskt tilbake til Hetor. Hetor Regnskapsservice er faktisk et – om ikke det eneste – regnskapskontoret i landet som har avtale med Circle K uten å være eid av VISMA.

Regnskap, regninger og lønn


Braathen benytter Hetor Regnskapsservice til å gjøre regnskap, betale regninger og utbetale lønn til ansatte.

– I tillegg var de svært delaktige da jeg overtok Circle K-stasjonen på Lunner i 2013. Da benyttet jeg Amund (Gravdahl) som sparringspartner og under selve etableringen av selskapet. Hetor Regnskapsservice er særdeles gode på ”fødsler” og fikser alt det formelle i forbindelse med oppstart av bedrifter. Det gjorde starten langt enklere for meg, sier Braathen.

Før han gjør seg klar til foto-session. Nok et lite rufs i håret samt en vennskapelig dytt i siden på Arne Evjen som tilfeldigvis er innom.

Nok et vinnende team.

 

0
Feed

Skriv en kommentar